Gość Malwina Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Od kilku miesięcy mam wrażenie, że coś mi się powiększyło, albo urosło po lewej stronie w dolnej części brzucha, uwiera mnie w tym miejscu, ale nic nie boli. Często mam wydęty brzuch, jak tylko coś zjem. Mam 21 lat i jestem szczupła, i czasem wyczuwam coś twardego w tym miejscu. Byłam u lekarza rodzinnego i dostałam skierowanie do chirurga. Czy to może być przepuklina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Tak, może tak być. Wystarczy, że chirurg zbada Panią ręcznie i potwierdzi lub zaprzeczy występowanie przepukliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jelito z kałem Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 to pewnie jelito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi