Gość mariusz16 Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Gdy oddaje mocz wycieka mi też troche chyba to sperma .Normalnie też coś wycieknie .. Mam 16 lat czy to normalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzechu Opublikowano 3 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~ja~ Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 norma, też tak mam jak chcesz pogadac to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michał Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 też tak mam. Mi w dodatku wycieka sperma chyba np gdy ide na spacer.. ogl To też jest normalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi