Gość Krystian Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Witam serdecznie. Od 4 dni strasznie mnie boli pod żebrami z prawej strony. Nie mogę oddychać głęboko, wykonywać ruchów szybkich oraz jak dotykam to mnie boli. Ostatnimi czasy bardzo dużo imprezowałem i spożywałem dużo alkoholu oraz innych specyfików.. Biorę od wczoraj hepatil i Esseliv duo. Co to może być? Boję się iść do lekarza.. Dziękuje z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dan Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 od 3 dni mam dokładnie to samo - po prawej stronie, na wysokości ostatnich żeber, ....ale gdzieś raczej w środku - i dotyk ani z przodu ani z tyłu nie boli - tylko przy głębszym oddechu... wiesz już może co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kogs Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 To od watroby esseliv forte okolo 2 tyg. i spoko bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi