Gość harleyquinn Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Witam, mam 19 lat i od dwóch dni zauważyłam, że gdy oddaję kał leci mi krew. Nie obficie, ale jednak jest. Co to może być? Dodam, że jestem dziewicą, nie próbowałam seksu analnego ani nic z tych rzeczy. Alkohol spożywam, ale w umiarkowanych ilościach, papierosy - sporadycznie, narkotyków- w ogóle. Proszę o pomoc i radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Takie objawy mogą świadczyć o żylakach odbytu. Radzę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi