Gość FILIP Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Witam. mam Taki dziwny problem ktorego sie cholernie wstydze, mam na imie filip mam 19 lat i nie podoba mi sie moj penis ! ma okolo 15 cm dlugosci 5 szerokosci ale zaladz mnie martwi ... nie dosc ze jest szersza od trzonu to jeszcze PLASKA jak deska ! Kazdy facet ma taki stozkowaty kształt a ja mam jak deksa doslownie ! Jakbym chciał z kobieta wspolzyc to tak samo by sie czuła jakbym jej wkladał do pochwy piesc zacisnieta .... prosze teraz o rade : Czy jest mozliwosc wykonania operacji w ramach NFZ albo cos *od panstwa* ? Czy tylko prywatnie ... bvardz oprosze o szybka odpowiedz ! POMOZCIE MI ! Gdzie mam sie skierowac ........... blagam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kiju Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 I jak? Probowales wspolzyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi