Gość Majk Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Dzień dobry, Mam takie pytanie do specjalistów. Podczas wizyty u pana Urologa zobaczył, że mam zapalenie żołędzi.. i przypisał mi antybiotyk oraz maść Triderm(po kąpieli). Zapomniałem go zapytać czy mam smarować na skórze czy na odsłoniętym żołędziu? Tam na recepcie pisało coś w stylu D. S. Zewnętrznie.. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 do stosowania zewnetrznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majk Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 A dziś po stosowaniu tej maści zauważyłem, że moja żołądź jest od dołu do połowy taka czerwona a od połowy do cewki sina.. i też jakieś dziwne ślady są po stosowaniu tej maści. Czy ta maść jest napewno bezpieczna? Jako, że jest to maść sterydowa to czy nie zmniejszy się penis przez smarowanie żołędzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość steryd Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 sterydy powodyją więcej szkody niż pozytku ci dermatolodzy są chorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość . Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi