Gość kasia19 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Witam!bardzo proszę o pomoc!Od paru dni czuję parcie na stolec,odbyt tzn.ciągle mam uczucie że muszę isć do toalety a tak naprawdę to i tak nic z tego,a nawet po wypróżnieniu po paru minutach parcie znów wraca.Co to takiego??nie mam bólu brzucha,zmian w kale tez nie zauważyłam. I zapomniałam dodać że towarzyszy temu uczucie jakby czegoś siedzącego w gardle no i mam problemy z odbijaniem po jedzeniu,tak naprawdę to nie może mi się tak całkiem odbić,ale mimo tego apetyt wciąż mam i jem normalnie.Czy mogę sobie pomóc domowymi sposobami żeby nie biec od razu do lekarza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 u mnie częste parcie na stolec było objawem nerwicy lękowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi