Gość Maja Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Jestem tydzien po klasycznej operacji wyrostka robaczkowego,byłam juz dzis kilka razy w łazience.Czy biegunka moze mi zaszkodzić? Czy mogę wziąć zwykła tabletke od biegunki? Dziękuję za odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Przy biegunce najlepiej zwiększyć ilość przyjmowanych płynów. Po takim zabiegu biegunka może występować. W razie wątpliwości należy zgłosić się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maja Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 ale czy ciągłe parcie nie zaszkodzi ranie na jelicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Raczej nie. Podczas tego zabiegu zakładany jest specjalny szew. Jeśli biegunka nie ustapi, proszę skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Witam jestem 5 dni po operacji wyrostka robaczkowego. Przez pierwsze dni po operacji brzuch strasznie mnie bolał jednak mialam zaparcia. Obecnie ból brzucha nadal się utrzymuje - chwilowo zanika, następnie znów sie pojawia - z tym, że towarzyszy temu biegunka. Czy taka sytuacja jest normalna? I jak dlugo po operacji może się ona utrzymywac? Bardzo proszę o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Od wczoraj po zabiegu który był 4 dni temu mam biegunke bardzo wodnistą czy to normalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi