Gość Michał 80 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Witam, niedawno miałem zabieg nacinania ropnia na dziąśle dolnej czwórki, opuchlizna powoli mija, lecz martwi mnie kwestia inna. Jako, że zabieg robiony był w znieczuleniu dostałem kilka zastrzyków i ponad kilku dniach po zabiegu nie czuje nadal połowy dolnej wargi! W/g informacji uzyskanej u lekarza stomatologa (chirurga) mogły zostać uszkodzone nerwy w czasie zabiegu. W związku z powyższym mam pytanie czy mają one szanse się odbudować, aby przywrócić pełne czucie, jak również ile wymaga to czasu? Jednocześnie zaaplikowano mi complex Vitaminy B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Taka regeneracja nerwu może nastąpić jednak czas jaki do tego dochodzi jest bardzo długi, bo około pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi