Gość Piotrek123 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Mam taki oto problem: podczas erekcji (np. podczas masturbacji) skróra nie schodzi z żołędzia, mogę ją jednak ściągnąć sam. Gdy tego jednak nie zrobię wytrysk jest jakby trochę słabszy. Czy muszę się z tym udać do lekarza? Czy nie ściągnięcie skóry z żołędzia może przeszkadzać w stosunkach seksualnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Jeśli masz wątpliwości najlepiej udać się do lekarza. Może wystarczy jedynie rozćwiczyć odciąganie napletka i wszystko wróci do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rastaman Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 mam 15 lat . penis we wzwodzie ma 14 do 15 cm. ja tez mam ten problem. Penis ma wzwud ale napletek nie zsowa sie z zoledzia. Musze go sam zsunac ale on i tak wraca na zoledz. Sex polega na POCIERANIU penisa o pochwe kobiety w srodku a w moim przypadku zamiast pocierania byloby posuwanie sie napletka po zoladziu w srodku pochwy. Mam wrazenie ze napletek jest za dlugi jak na penisa bo gdyby penis urusl jesze ze 5 cm to napletek zostalby pod zoledziem. Na dodatek jest lekko zakrzywiony w dul. Co robic. Ps. Penis mnie nie boli podczas masturbacji ani zsuwania napletka. Ale nie wiem czemu miej wiecej co 30 orgazm piecze mnie penis. Glownie zoladz. Piecze przez ok. 15 - 20 min. Okropne uczucie, caly czas sie chce siku mimo ze nie ma co sikac. Jak juz przestanie piec to nastepuje niebianska ulga. A puki piecze to jak lazienka jest zajenta -/ bo jak nie to siedze na kiblu i cierpie /- to klade sie na luzko i zwijam w robaka i czekam az minie. BLAGAM O POMOC moj e-mail pilka5@onet.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hejo Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 mam identycznie jak rastaman pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość noname Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Mam taki sam problem jak wy. Jedyny sposób na nie zsuwanie się napletka na żołądź podczas sexu jest prezerwatywa. Chodź i to nie jest do końca skuteczne, gdyż czasem się zsuwa i część wchodzi pod napletek co sprawia dyskomfort. Byłem w tej sprawie u urologa, który stwierdził że mam za krótkie wędzidełko. Aby pozbyć się problemu postanowiłem się obrzezać i problem zniknie :) A co do pieczenia to napisz co dokładnie Cię piecze,może być to np. spowodowane zbytnim naprężeniem wędzidełka przy ruchu w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LordPomoc Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 U mnie jest podobnie.... Skóra z napletka nie schodzi i myślę,że to wina Nierozciągniętego wędzidełka,ale podobno podczas stosunku to pęka,a więc będzie ulga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi