Gość rafał Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witam. 3 raz w zyciu spotykam sie z taka sytuacja. moja lekrka rodzinna twierdzi ze to co jakies pol roku mi sie pojawia to samo. przechodzac do sedna sprawy. nistad nizowad pojawily sie u mnie bole po bokach jak by w kosciach miednicy . po wizycie u lekarza i badaniu moczu w ktorym nic nie wyszlo stwierdzila ze to piasek w nerkach i podala mi lek rowatinex ktory jest lekiem moczopednym. bralem go 10 dni i w ciagu tych dni bolu nie bylo. jednak jak skonczyly sie leki to i bol powrocil. a dodatkowo przeszedl do jadra. najpierw bolalo jedno jadro po jakims czasie drugie teraz boli znowu po bokach jak by miednica. nie wiem co to za przypadek ze mnie. prosilbym o porade. Rafał lat 26. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 W tej sprawie trzeba najlepiej skonsultować się najpierw z chirurgiem, aby wykluczyć przepukliny pachwinowe. Oczywiście należałoby także wykonać USG jamy brzusznej z układem moczowym celem pogłębienia diagnostyki dolegliwości (określenie czy istnieje kamica dróg moczowych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi