Gość Magdalena :) Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Mojemu dziecku na lewej stópce wyskoczyło pare grudek ,była u lekarza w Anglii bo tam obecnie mieszkamy i trafiła do szpitala.Leżała 3 dni,a oni nie wiedzieli co to jest.Lecz dali jej dożylnie antybiotyk.Po 3 dniach wyszla do domu,gdzie też przepisali antybiotyk.Minęło 2 tygodnie a grudki nadal są.Co to może być?Czy można samemu leczyć czy trzeba isc do doktora w Polsce?W Anglii lekarze sie nie znają na swojej pracy.Zrobili jej rentgen stópki i pobrali krew ale nadal nawet nie przypuszczali co to może być.Poradźcie mi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 W takim przypadku duże znaczenie mają informacje odnośnie środków czystości, do prania, uczulenia, charakter zmian. Dużo szczegółów. Najlepiej udać się do doświadczonego pediatry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Olaf Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 idz do dermatologa (uczulenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kitek Opublikowano 20 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 mam to samo i tez sie zastanawiam - tez lewa stopa na pięcie. ktoś podpowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Mam również to samo, na wewnętrznej stronie lewej pięty. Też mieszkam w Anglii. Do lekarza na razie z tym nie idę, bo nie są te guzki bolesne, tyle, że jakoś tak to troszkę dziwnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Emilka Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 mam pytanie moja 6 letnia córeczka ma na boku prawej stopki guzka który ja pobolewa . jak by się przyjrzeć jest w krztałcie półkola pod skóra. co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiola Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 moga to byc ostrogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiola Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 mysle ,ze lepiej isc z tym do specjalisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiki Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Właśnie też szukam w internecie,co to jest bo znowusz pojawiły się na drugiej stopie,jestem osobą dorosłą ,i myśle ze dostałam tego w Niemczech,brałam prysznic ale stałam w wannie bez zatkania wanny korkiem i woda z rur dostawała sie do wanny ,od tej pory zauważyłam te podskurne guzki na stopie i małe czerwone kropki.ostatnio ,próbowalam cos z tym guzkiem sama zroboć nawet swędział,mam masć niemiecką Multilind z nystatyną czyli przeciw grzybiczą ,smaruje ,a ze mnie tak swędziało ,robilam tak z tym guzkiem jakbym go wyciskała ,a gdy skora sie uniosła po prostu ją przecielam bo to tam siedzą te zarazki i znowusz posmarowałam mascią przeciw grzybiczą jest lepiej walczę z tym juz dosc dlugo ale mysle ze dobiegam końca bo wiem co z tym robić,po jakimś czasie skóra sama schnie i pęka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi