Gość jERZY Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 nie mogę ściągnoć skóry z penisa jak jest w wzwodzie, staje się gruby i uniemożliwia ściągniencie, a jak jest w spoczynku to skóra zawija się do środka i też nie da się ściągną. bardzo często występuje swędzenie i pieczenie, gdyż utrudniona jest chigiena prącia. mam 60 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Z tym problemem należy udać się do urologa. Opisywana przez Pana przypadłość to zapewne stulejka i jedynym skutecznym sposobem leczenia jej jest operacja. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 14-latek Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Też tak sądze! Też chyba mam stulejke bo mam zwęrzony napletek i wogóle go nie moge ściągnąć ani w spoczynku ani w zwodzie! Postanowiłem skonsultować się z mamą! Nie zwlekajcie z tym! Od tego jest zabieg. Podobno bez bolesny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 zabieg jest bezbolesny, ponieważ dostajesz znieczulenie.. ale okres po zabiegu jest nie przyjemny.. 2 dni po operacji - chodzę jak gęś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi