Gość Kamil Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Witam, Od pewnego czasu mam problemy z przełykaniem śliny tzn: Czuje jak by siedział tam jakiś brzydko mówiąc glut ? ( nie potrafię tego inaczej określić) oraz mam częste bóle w okolicach węzłów chłonnych ( są lekko chyba powiększone), zaobserwowałem to od czasu kiedy regularnie korzystam z klimatyzacji. Jak uważacie Państwo czy może być to początek raka tarczycy ? pytam ponieważ moja siostra miała raka tarczycy. Na jakie badania powinienem się udać ? Proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Myślę, że raczej na pewno nie jest to związane z obecnością raka tarczycy tylko ze stanem zapalnym w zakresie gardła, migdałków z odczynowym zapaleniem węzłów chłonnych szyjnych. Zapewne ma to związek właśnie z korzystaniem z klimatyzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Lekarz u którego byłem powiedział , że może to być spowodowane również złymi nawykami w siedzeniu bądź leżeniu zły układ kręgosłupa i jakieś kostki mogą wypychać. Dziękuje za odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi