Gość Konrad Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Witam Kiedy mój penis jest w stanie spoczynku napletek schodzi z żołedzia i jeszcze dalej, natomiast podczas erekcji także ale gdy chce go ściagnac dalej niż żoładz to zaczyna sie kłopot. skórka polączeniowa pracia z żołedziem rozciaga sie maxymalnie i ciagni (wykrzywia) żołądz. czy jest sposób rozciągnięcia tej skórki także dzieki maściom? Naprawde do prawidłowego działania penisa mało brakuje. Mam 15 lat proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 ja myślę że to stulejka, ale lekarz niech tu coś doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycja Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Mój syn miał podobny problem - pomogło używanie maści sterydowych i delikatne rozciąganie przez okres 2 tyg. teraz jest wszystko o.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Miałem to samo *). Nie Stulejka a zbyt krótkie wędzidełko , polecam udanie się do Chirurga , prawdopodobnie uczyni obrzezanie częściowe , z góry mówię Nic a nic nie boli ani przed ani po. Jestem 5 dzień po tym właśnie zabiegu który trwał 10 minut , po zabiegu jedynie to trzeba dbać o czystość. Szwy rozpuszczalne więc same wypadną. Być może obejdzie się bez obrzezania , i tylko wydłuży. Ale konieczna jest interwencja chirurga lub urologa. Bez obaw tylko nie zwlekać :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi