Gość Michal Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Bynajmniej rok temu u podstawy członka pojawiła mi się mała grudka (około 1-2 mm średnicy, lekko bIaława) jednak po przejrzeniu kilku tematów na forum uznałem, że jest to prosak, czyli zatkany gruczoł łojowy, jednakże dzis rano (15.08.2011) tuż po obudzeniu wyczułem lekki ból w tej okolicy właśnie z niej emanujący, a ona sama okazała się zaczerwieniona i kilka razy większa (około 6 mm średnicy) i o ile ból normalnie ledwo da się wyczuć to przy dotknięciu jest on mocniejszy, choć wciąż niewielki. Kilka informacji o mnie, które mogą pomóc w diagnozie: Mam 16 lat, prowadzę higieniczny tryb życia, od jakiegoś czasu nie miałem do czynienia z masturbacją. Ważne może być też to, że od wczoraj znajduje się w Chorwacji, co także czyni moją wizytę u lekarza bardziej kłopotliwą. Miałem okazję już brać kąpiel w morzu. Cały dzień chodziłem też w spodniach do pływania o wewnętrznej siatce która delikatnie otarła mi wczoraj członka, lecz bez widocznych oznak. Z góry dziekuję za odpowiedź, mam nadzieje, że to nic poważnego, bo trochę uprzyksza mi to z dawna oczekiwany wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michal Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Przeczytałem kilka tematów, które wskazywały by na kaszaka/prosaka w stanie zapalnym, jeżeli tak jest to zalecana jest operacja chirurgiczna jednak w mojej sytuacji było by to bardzo kłopotliwe (większość tutejszych nawet nie mówi po angielsku przez co komunikacja była by ciężka), problem tkwi w tym że wracam dopiero za 2 tyg... Czy mogę to tak zostawić na ten okres? Obejdzie się bez konsekwencji? Nie jestem też pewien czy to właśnie to co zdiagnozowałem, bo jestem tylko nastolatkiem z dostępem do nie do końca rzetelnego źródła wiedzy jakim jest internet. Pilnie proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi