Gość Maricn28 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam Mam 19 lat uprawiałem wcześniej seks(masturbacja itp) i nigdy nie odczuwałem bólu podczas tej czynności aż do dzisiaj bardzo mnie to zdziwiło dlaczego ja ? i jak to się stało przecież wcześniej uprawiałem seks ze swoją partnerką bez żadnych przeszkód.Prźejdzmy do problemu otóż podczas uprawiania seksu podczas naciągania naskórka podczas elekcji penisa poczułem kujący ból w okolicy wędzidełka pod nim na skórze zauważyłem silne zaczerwienienie w ich okolicach a także malutka ranę na skórze.Otóż stwierdziłem ze jest to obtarcie (chodzi mi o skórkę pod wędzidełkiem) jeśli chodzi i wędzidełko nie wiem co o tym myśleć proszę o pomoc Zacząłem stosować Rywanol na ranę co zrobić z wędzidełkiem może jest ono za krótkie ?? dodam do jeszcze ze zauważyłem minimalne ślady białej gęstej cieczy w okolicach Wędzidełka to tyle Serdecznie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Animonowy Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Wiesz co mam podbny problem tyle ze jeszcze nie doszlo miedzy mna a partnerka do zadnych stosonkow , jak naciagne skore to nic nie boli ale do polowy zejdzie apotem juz nic nie wiem czy to normalne czy to zniknie po 1 stosunku jak myslisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi