Gość Piotr Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Mam pewnien problem , do ktorego miejsca na penisie powinien dac ociagnc sie napletek ?U mnie da sie tylko do rowka za żołędzią .Mam 18 lat, czy powinienem udac sie na jakis zabig ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości najlepiej udac się do lekarza. Zabieg raczej nie będzie potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrX Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 Nie jestem lekarzem, ale z tego co wyczytałem, to jeżeli schodzi do rowka podczas erekcji, nie powoduje bólu ani dyskomfortu i bez problemu da się go naciągnąć z powrotem to wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 mam problemy z naciągnięciem penisa i nie wiem dlaczego mam 13lat dajcie mi rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Takie życie, poczekaj za rok bd miał 14 lat i wszystko bd lepiej xd interpunkcja nie boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość L Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malgosia Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 naj lepiej udac sie o porade do lekarza j niema sie czego wstydzic bo to jest zupelnie normalnei tam dostaniesz porade gdzie musisz sie udac aby swoj problem rozwiazac. Moj przyjacilel ma tez problem namowilam go aby udal sie do lekarza i postanowil udac sie na wizyte lekarska. Ja jestem kobieta i chodzenie do ginekologa nie jest przyjemnoscia ale trzeba .Zyce sukcesu i odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eryk Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Hej mam 14 lat i na penisie nadal mam skórę czy to jest w porządku czy nie należy się udać do lekarza czy coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Doktor Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Nie ma potrzeby. Człowiek przechodzi linienie po 15 roku życia. Skóra sama spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiesiek Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Witam mam ten sam problem co kolega wyzej tylko ze mam 22 lata :/ co robic pomocy *c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur04 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Witam. Zbyt ciasny napletek lub zrośnięty napletek z żołądziem można bardzo łatwo wyleczyć odpowiednimi ćwiczeniami. Miałem taki problem i mi się udało . Dziś już be żadnego bólu i schodzi do końca :) Gdyby ktoś potrzebował jakichkolwiek informacji na temat ćwiczeń podaje maila johnny1502@wp.pl Postaram się pomóc . Sam przez to przechodziłem . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kutas Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Kutas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Johnny Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Witam. Otóż miałem ten sam problem gdy byłem młodszy. Poradziłem sobie z tym sam. Była to stulejka, którą wyleczyłem specjalnymi ćwiczeniami i dziś już wszystko jest ok a napletek schodzi do końca. Gdybyś chciał zapytać o takie ćwiczenia lub o cokolwiek związanego z tymi sprawami to daj znać na maila : johnny1502@wp.pl Postaram się pomóc, bo przechodziłem to samo . Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jas Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Walilem często sobie konia przed kilka dziesiąty lat i robię to pory mimo że mam ponad 65lat i napletek sam się ukształtował że jest na stałe ściągnięty z żołędzie do koncaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi