Gość Michał Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Witam, pisze tu w sprawie bóli jakie odczuwam po siłowni, juz kiedys tak mialem ale ostatnio znow mni nawiedzaja, zdnia na dzień ból sie z mniejsza, ale jaka jest tego przyczyna przy pochylaniu sie mam kolke {tz taki ból Jak kolka , Tylko przy pochylaniu sie] Można temu jakos zaradzić? Występuje ona po lewej stronie mojego ciała w tym samym miejscu Jak*kolka * powtarzam , że ból też przypomina bóle kolki* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Taki ból raczej jest związany z przeciążeniem kręgosłupa na skutek wysiłku fizycznego co może właśnie przejawiać się bólem w tej okolicy ciała jaką opisujesz i występuje przy zginaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 mozna jakos temu zaradzic? i czy może jest to niebezpieczne? np pas dla siłaczy może tu pomuc? a i mój wiek to 16 lat, jeżeli może to pomóc w oodpowiedzi Można temu jakoś zaradzić? I czy jest to niebezpieczne w moim wieku (16 lat) Pas dlla siłaczy będzie rozwiązaniem tego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi