Gość Janek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Chciałem się dowiedzieć czy można jakoś pomóc rozpuścić się szwom na penisie(miałem taką małą kosmetykę, nic poważnego). Interesuje mnie to ponieważ mam je już ok. 3tyg. a wiem, że powinny rozpuścić się po około 2tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Czasami rozpuszczają się po 4-6 tygodniach od zabiegu. Proszę się nie martwić na pewno to nastąpi. Nie ma jakiegoś specjalnego sposobu pomagającego w rozpuszczeniu takich szwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 2 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Ja miał bym takie pytanko . Także miałem lekki zabieg plastyki napletka , nie wiem ile mam szwów o nic nie pytałem mam tylko iść za 3 dni na oględziny , ale co to zwodu , praktycznie co dziennie jak człowiek wstaje to mu Stoi , mam nie spać dopóki nie stracę szwów ? przez jaki okres ma być nie pobudzany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi