Gość Marcin Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam ! Jestem 5 dni po zabiegu obrzezania, wszystko dotychczas przechodziło dosyć gładko jednak po dzisiejszej nocy zauważyłem po jednej stronie napletka w miejscu gdzie przechodzą chyba szwy lekkie zgrubienie, bolesne w dodatku, bardzo czułe, poza tym nic nie widać, druga strona jest ok i nie boli, czy mam natychmiast zgłosić się do lekarza ? proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 To bardzo wczesny okres po zabiegu, więc takie dolegliwości mogą występować. Proszę się nie martwić. Całkowite ustąpienie dolegliwości powinno nastąpić po około 2 tygodniach od zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi