Gość Ernest Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Jestem 5 dni po obrzezaniu, nie wiem czy całkowitym, w każdym razie na końcu wędzidełka (chyba jakby przykrócone jest) miałem taki gruby supełek , który przy zdejmowaniu opatrunku by oddać mocz wplątał mi się i przykleił do opatrunku i gdy pociągnąłem za opatrunek bardzo zabolało. Polałem więc woda opatrunek w tym miejscu i powoli zeszło. Jednak następnego dnia ten supełek samoczynnie odpadł. Przyglądałem się mu i miał na dole jakby kółeczko. Może zerwałem kawałek wewnętrzny jakiegoś nerwu wędzidełka albo coś. Czy to się samo zagoi czy trzeba bezwzględnie do urologa? Może lepiej wcześniej niż 10 dni na te kontrole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Zerwałeś pojedynczy szew. Nic się nie stało. Nie powinno mieć to wpływu na wygojenie się rany. Proszę się nie niepokoić i udać się na kontrolne badanie do urologa w wyznaczonym terminie. Rana powinna bez problemu się zagoić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi