Gość Piotr Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Witam, mam 23 lata, w dniu dzisiejszym zacząłem odczuwać ból z lewej strony pępka w odległości około 2 cm od niego. Ból odczuwalny jest w szczególności gdy uciska się to miejsce, odczuwalny jest gdy siedzę lub stoję, biorę głęboki wdech, śmieję się, natomiast gdy leże czuję się normalnie. Wypróżnianie się przebiega prawidłowo, odczuwam łaknienie, nie jestem osłabiony. Jakie podłoże może mieć ten ból? W razie gdyby objawy nie ustąpiły w ciągu 2 dni lub się nasiliły wybiorę się do specjalisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 To raczej ból o podłożu neurogennym czyli spowodowany samoistnym podrażnieniem nerwów obwodowych. Taki ból powinien samoistnie ustąpić. Jeśli ewentualnie do tego nie dojdzie w przeciągu kilku dni to proszę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi