Gość Jarek Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Witam mam problem od środy odczuwam że przy wdechu praca mojego serca jest przyśpieszona a przy wydechu ona zwalnia. Niekiedy jest też tak że serce bije szybko i mocno i czuje że ono za szybko bije. Pobolewa mnie też klatka piersiowa i plecy. Puls i ciśnienie mam w normie. Byłem z tym u lekarza rodzinnego ale ten powiedział że przez weekend mam sprawdzać puls i najwyżej wrócić do niego w poniedziałek i wykona u mnie badanie DOPPLEROWSKIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Na pewno trzeba ten problem zdiagnozować. Zapewne będzie konieczne wykonanie EKG i być może także wykonanie Holtera (zapis całodobowy pracy serca). Badanie holterowskie najlepiej ocenia całodobowy rytm pracy serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi