Gość benek Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Witam, mam taki problem gdy jestem pod prysznicem i polewam ciepla woda penisa badz podbrzusze nachodzi mnie parcie na mocz i zaczynam wysikiwac resztki. Nawet jesli chwile wczesniej oddawalem mocz. Mam 25 lat i prosze o porade co to moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 To raczej nie wskazuje na nic niepokojącego. Ciepła woda powoduje rozkurcz mięśni dróg moczowych co wyzwala wydalanie moczu. To naturalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość benek Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Wydawalo mi sie ze wczesniej tego nie bylo. W dodatku wydaje mi sie ze czesciej oddaje mocz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi