Gość wrozka81 Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Dzień dobry. Chciałam się dowiedzieć czy zabieg wypalania kłukcin kończystych został prawidłowo przeprodzony gdzie okolo 2 miesięcy po zabiegu wypalania mam nawrót kłykcin. Co mam zrobić???? Podać się następnemu zabiegowi czy poprosić o leczenie farmakologiczne i czy anemia spowodowała tak szybki nawrót choroby ????? Z góry dziękuje i czekam na odpowiedz na moje pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość K Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Kłykciny już tak mają, że lubią nawracać. W końcu to wirus... Jeśli nie chcesz powtarzać wypalania to spróbuj może u dermatologów. Oni mają jakieś tajemne mikstury :) Kłykciny można również wymrażać albo usuwac laserem CO2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wrozka81 Opublikowano 29 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 A mam pytanie czy jest taka możliwość podania mi nazwy jakiś maści bo obecnie przebywam zagranicą i nie mam możliwości w najbliszym czasie na powrót do polski ( jeszcze 3 miesiące mam umomy) a boję się, że to się jeszcze bardziej rozprzestrzeni. Mam też pytanie czy jak zaczne brać żelazo w tabletkach czy kłykciny będą się szybciej rozmnażać ??? Z góry dziekuję za odpowiedz i czekam na następną odpowiedz. Mam też pytanie czy jak zaszczepie się przeciwko raka szyjki macicy i usunę znowu kłykciny czy będę miała nawrót spowrotem czy nie????? Zastanawiam się nad tą szczepionką choć kosztuje dużo pieniędzy. Jestem dziewicą i mam 25 lat. Z góry dziękuję i czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi