Gość MAŁGORZATA Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 5 tygodni temu mój mąż miał zabieg laparoskopowego usunięcia pęcherzyka żółciowego. Od tego czasu występuje zupełny brak apetytu, poza tym mino stosowanej diety ma wodnisty stolec, bulgotanie w brzuchu oraz dość często odczuwa ból brzucha, szczególnie w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja mam podobne dolegliwosci i jestem 3 m-ce po laparoskopi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iza Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Witam jestem po laparoskopi woreczka źółciowego mam dziwne bulgotania w jamie brzusznej kucia jak by była w środku igła i boli mnie po prawej stronie brzuch co to oznacza ?Po za tym mam mdłości brak apetytu bóle głowy i zawroty głowy -omdlenia czy mam iść do lekarza bo juź nie daje se rady operacje miałam 5 dni temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi