Gość Jagoda Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Witam. Czasami (tak jak dziś) doskwiera mi ból ręki na długości między nadgarstkiem a łokciem po wewnętrznej stronie.(jakieś 5cm pod nadgarstkiem) Ból jest bardzo dziwny ponieważ mam wrażenie jakby bolało mnie coś w środku. Myślałam że to żyły ale to chyba mało możliwe. To taki tępy ból który utrzymuje się cały dzień. Nie uderzyłam się, nie mam siniaka. Co to może być? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 W takiej sprawie dobrze by było skonsultować się z neurologiem. Takie objawy mogą wskazywać np. na odcinkowe podrażnienie nerwu łokciowego, jego np. odgałęzień unerwiających skórę przedramienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi