Gość Krzysztof, lat 32 Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Brzmi jak brzmi,ale tak jest. I to od 2 tygodni mniej więcej. Bolą mnie kości nóg:kolana, piszczel, udowa* łokieć, żebra (chyba), a nawet kości... palców. Mam 32 lata, nie pójdę przecież do lekarza. Miał ktoś podobnie? A moze to efekt stresu, mam trochę problemów ostatnio... Tak czy siak ból jest okropny, właśnie teraz *rypie* mnie niesamowicie w nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 a gdzie niby chcesz pojsc jak nie do lekarza? to moze byc cos powaznego np rzs albo bolerioza albo jeszcze cos innego. nie mozna tego bagatelizowac. od samego stresu raczej nie bola kosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Teresa Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Ja tak mam od dwóch miesiecy, chodze po lekarzach , własnie wczoraj wróciłam ( wizyta 200zł W-wa ) i nawet nie slucha twierdzi, ze to od kolan. Tylko operacja , sztuczne kolano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi