Gość Marek Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Witam Panie Doktorze, od lekarza otrzymałem taki Wynik badania gastroskopii: Przełyk prawidłowy, wpust ziejący w inwersji słabo opina endoskop. Linia Z prawidłowo zaznaczona. Żołądek pokryty różową, gładką, lśniącą śluzówką. Fałdy ułożone regularnie. Jeziorko śluzowo-żółciowe prawidłowe. Odźwiernik kształtny, drożny o prawidłowej funkcji. Pobrano wycinki na test urazowy. Test urazowy ujemny. Opuszka przekrwiona, rozpulchniona z licznymi nadżerkami krwawymi - krwawienie kontaktowe, dalsza częśc XII-cy prawidłowa. Czy Controloc jest wystarczającym lekiem? Czy również powinienem zastosować oprócz diety, jakieś inne metody leczenia? Przez ostatni rok mieszkałem w Tajwanie, gdzie byłem leczony w tamtejszym szpitalu ziołami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Czy Controloc jest wystarczającym lekiem? - tak powinien być wystarczający, ale w dużych dawkach Czy również powinienem zastosować oprócz diety, jakieś inne metody leczenia? - nie ma potrzeby, wystarczająca jest odpowiednia dieta i spokojny, mało stresujący styl życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi