Gość Wystraszona Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Od niedawna czuję kucie i bóle w klatce piersiowej(zarówno na wysokości płuc jak i mostka) oprócz tego zauważyłam u siebie poranne bóle pleców ( zarówno odcinka lędzwiowego jak i krzyża). Mam ostatnio niskie ciśnienie (okolo 90/60) i problemy gastryczne i z gardłem. Dodam , ze jestem osobą młodą...czy to może być coś poważnego? Proszę o odpowiedz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Takie ogólne objawy nie świadczą konkretnie o jakiejś jednej chorobie. Raczej nie wskazują na jakieś groźniejsze schorzenie. Bóle pleców mogą być związane z patologią w zakresie kręgosłupa dlatego radziłbym wykonać na początku RTG odcinka lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa celem dokładnej diagnostyki. Oczywiście z problemami trzeba skonsultować się z lekarzem bezpośrednio, który dopiero zadecyduje o odpowiedniej diagnostyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi