Gość marta Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Witam serdecznie! Mam 22 lata. Jakieś trzy tygodnie temu pojawił się u mnie następujący problem. Odczuwałam ból jakby nad pośladkiem promieniujący do biodra, całego boku, i jakby wzdłuż nogi (z tyłu) aż do stopy. Fizjoterapeuta stwierdził, że to dyskopatia i miałam zacząć ją leczyć, jednak doszedł nowy objaw. Ból pojawił się również bardzo nisko(jak dla mnie jest to już kość ogonowa). Dodam, że te bóle najbardziej odczuwam o świcie, po przebudzeniu, w ciągu dnia ustępują. Nie są bardzo dokuczliwe, Jedynie obawiam się, że to jakaś poważna choroba. Od razu ubzdurałam sobie jakiś nowotwór! Bardzo proszę o poradę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Radziłbym na początku wykonać RTG odcinka lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa i z wynikiem badania najlepiej skonsultować się z neurologiem. Takie objawy raczej wskazują na patologię w zakresie kręgosłupa z uciskiem na korzenie nerwowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi