Gość Wojtek Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Witam prawie 2 tyg. temu przytrzasnąłem sobie palec-kciuk drzwiami od samochodu. Paznokiec zrobił się fioletowy a palec spuchnięty. Robiłem okłady z altacetu, lecz opuchlizna słabo schodziła. Miałem robione przeswietlenie - zadnego złamania nie ma. Kilka dni temu spod paznokcia zaczęła się sączyć krew w rezultacie wypłynęła cała. Paznokiec zrobił się cały biały. Teraz pod paznokciem mam *pustą przestrzeń* ale niepokoi mnie fakt , iz paznokiec ma przykry zapach. BARDZO PROSZĘ O PORADĘ czy mogę w czyms moczyc palca, czym spowodowany jest ten zapach? czy doszło do jakiegos zakazenia?martwi mnie ten zapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Mogło dojść do zakażenia. Należy zgłosić się do chirurga, żeby przyjrzał się tym zmianom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtek Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 czy jest jakaś maść, którą można bezpiecznie stosować na paznokieć i jest dostepna bez recepty w aptece? zanim pójdę do chirurga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sl0dziakoVa Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 ja mam podobni tyle ze ja mam niebiesko-fioletowe pod paznokciem i palec jest ogolnie caly siny i nie moge nim ruszac bo inaczej bol jest do niewytrzymania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi