Gość eS Te Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Wyrostka nie mam od 20 lat. Ból na prawo i trochę w górę od pępka, niesmak w gębie, czasem tak jakby z zatok spływał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anulka Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda ale ja jestem po usunięciu woreczka 8miesie y. Czuje się źle boli w prawym boku często mam biegunkę i rano mdłości,gorzki smak w ustach tez często dokucza . Robiłam badania i jest ok. Wiec nie wiem co mi jest bo też dość często boli mnie jak by żołądek i z lewej strony pępka. Biegunki mam bardzo żółte i to mnie martwi. Badania trzustki,wątroby ok. Czy to ta żółć tak wycieka wszędzie. Nie wiem ale mam 32lata i nie mogę normalnie żyć a mam dwójkę małych dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RENATA Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Pani Anulko! Jestem po laparoskopowym usunieciu woreczka juz 7,5 roku. 4 miesiace po operacji mialam straszny atak bolowy, szpital, badania,stwierdzono kolke jelitowa po *bledzie dietetycznym*, bol ustapil dopiero po tramalu /narkotyczny lek dr House/....Gastroskopia wykazala nadzerki drobne na opuszce dwunastnicy i jeziorko zolciowe w zoladku...Jak sie doinformowalam dokladnie u dr NETA to uszkodzono nam podczas zabiegu nerwy i teraz mamy tzw.*ziejacy odzwiernik*, ktory nie zamyka sie po przejsciu pokarmu i zolc cofa nam sie sie do zoladka co powoduje bole i zaburzenia trawienia. Moze Pani isc do lekarzy, ktorzy przepisza stosy lekow a zazywajac je rozreguluje sobie Pani system trawienny do reszty i zacznie wykanczac watrobe, nerki, jelita, dwunastnice itd. Jedyny sposob wg mnie to dieta drakonska BEZGLUTENOWA, i oczywiscie watrobowa /nic smazonego, tlustego, pieczonego. grillowanego, slodyczy. Ja to stosuje nie zazywam zadnych lekow i tez mam zespol jelita drazliwego ale dzieki takiej diecie jestem w niezlej kondycji po takim okaleczeniu przez panow chirurgow. Musi Pani pogodzic sie z faktem ze juz nigdy nie bedzie Pani mogla jesc tak jak dawniej ale kosztem takich wyrzeczen pozbedzie sie Pani biegunek i bolow, Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi