Gość Kamil Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam mam 18 lat i od jakiś 2 Tygodni czuje dziwne kłucie po lewej stronie mostka Jednak kiedy jestem w domu nie czuje bólu jednak kiedy wyjde na dwór i chwile pochodzę to pojawia się dziwne klucie przy głebszym odechu co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarek Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 to może być na tle nerwowym ja miałem tak samo przeszedłem badania i nic mi nie wyszło zaczołem brać leki i przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jola Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 To moze być brak magnezy albo neuralgia między żebrowa, trym bardziej że jest ona związana z wysiłkiem i kłuje bardziej przy głębszym wdechu. Najlepiej iść z tym do lekarza. Chciaż to raczej nic poważnego, ale zawsze warto sie upewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi