Gość Karol Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam ! Miałem robioną artroskopię kolana , poluzowanie więzadła bocznego i podwiązanie troczków. 2 dni po zabiegu założono mi gips , mija już 3dzień w gipsie (jestem już w domu) i mam wrażenie jakby z tej rany wyciekała albo ropa albo krew bo czuję że mam mokro pod gipsem lecz nie jestem w stanie tam zajrzeć . Czy to normalne ? Czy kolano może zacząć gnić pod tym gipsem ? Do lekarza na zdjęcie gipsu i szwów mam zgłosić się za tydzień więc boje się że coś może sie dziać */ Proszę o błyskawiczną odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Radziłbym raczej w tej sprawie udać się na kontrolę do ortopedy. Nie powinna żadna ciecz wyciekać z ran po tego typu zabiegu. Możliwe, że będzie konieczna zmiana gipsu celem obejrzenia ran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi