Gość Monika Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam chcialam zapytac co to takiego jest jak zawsze rano budze sie i mam zdrętwiałe ręce...i to z dnia jest coraz gorzej teras to nawet zaczyna boleć....i sie budze z tego bólu zeby rozprostować ręce:(:( prosze o pomoc dlaczego tak sie dzieje i czym temu zapobiec.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwona Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Witam . Drętwienie i ból rąk może powodować zespół cieśni nadgarstków. Miałam taki problem przez kilka lat,ból był nie do zniesienia,wiele nie przespanych nocy,radzę wybrać się do neurologa a najlepiej do dobrego chirurga ręki.Mi pomógł zabieg,jestem 2 lata po zabiegu na obie ręce. Zabieg uwolnił mnie od ciągłego drętwienia i bólu rąk.Pozdrawiam ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi