Gość Magda Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Przepraszam, jeśli wybrałam złą kategorię, ale niestety, nie wiem do jakiej to umieścić. Mój problem, to opuchnięte nogi. Mam 17 lat, i od dwóch - trzech dni, mam spuchnięte całe nogi. Lekko pobolewają, bez wyraźnego powodu, odczuwam mrowienie w stopach i ledwo nimi ruszam (tam też ból najbardziej jest odczuwalny - na stopach i kostkach). Lewa noga bardziej mi dokucza niż prawa. Nie miałam żadnego urazu w ciągu ostatnich paru dni. Faktem jest, że sporo siedzę, jednak od zawsze prowadziłam taki tryb życia i nigdy nic się nie działo w związku z tym. Przejrzałam parę stron internetowych z tym zagadnieniem i zwróciłam uwagę na parę zagadnien: chore nerki - oddaję mocz częściej niż zwykle, jednak uważam, że to związane jest ostatnimi upałami i większym piciem wody. choroby układu krążenia - krzepliwość krwi mam w normie (robiłam badania laboratoryjne), jednak ciśnienie mam niskie (dzisiejsze 98/56), często miewam bóle w klatce piersiowej (robiłam również badania pod względem chorób tarczycy z tego powodu, jednak również wyniki wyszły dobrze). Mam zacząć w tym tygodniu pracę sezonową, nie mogę sobie pozwolić na chorowanie. Byłabym niesamowicie wdzięczna za dobrą poradę, cóż mam z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi