Gość Katarzyna Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 20 czerwca 2011 miałam laparoskopie-usuniety został zrost z lewego jajnika. Jednak lekarz musiał zrobic dodatkowe nacięcie od pępka w dół o długości ok. 5cm, ponieważ nie mógł się dostać z kamerką. Do tej pory było wszystko w porządku, bolał mnie troche brzuch. Jednak wczoraj ból brzucha był znacznie silniejszy i wymacałam sobie jakieś stwardnienie koło pępka (wymiary ok 3cm szerokości i 10cm długości) jest bolesne przy dotyku. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Trudno określić bez bezpośredniego badania. Takie objawy niestety mogą świadczyć o pojawieniu się przepukliny w bliźnie pooperacyjnej. W takiej sytuacji radziłbym pilnie w tej sprawie skonsultować się z ginekologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi