Gość Wojtek Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Witam, obrzek u mnie trwa juz ponad miesiąc.4 miesiace temu miałem operacje na przepukline pachwinowa. Byłem u chirurga 2 razy i on mowi ze to jest obrzęk i dostałem antybiotyk juz dwa razy. Obrzęk jest podczas jakiegos wysiłku np długiego spaceru itp. Obrzęk jest obustronny, po antybiotyku pomaga i zanika prawie całkowicie. Jak długo jeszcze moze byc taki obrzęk? Miałem robione USG i nie stwierdzono nic złego pod względem przepukliny wodniaków i chorób jąder. Jak samemu moge sprawdzic czy mam przepuklinę? dodam obrzęk jest w miejscu /połaczenia pachwiny z workiem mosznowym. Czemu tak jest ze w czasie wysiłku obrzek sie powieksza? Prosze o pilna pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aa Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 ja jestem 2 miesiące po operacji i obrzeg jeszcze mam raz jest mniejszy raz większy może on się utrzymywać nawet 4 miesiące jak mówił mi lekarz chirurg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 jeśli jeszcze Pan ma te problemy, prośba o telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi