Gość Marta Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Jakieś 3/4 lata temu na obozie dostałam w tylną część lewej łydki podczas grania w piłkę. Ból był wtedy niesamowity, ale później wszystko było ok. Teraz ta łydka dziwnie mi puchnie, boli, czasami łapią mnie w niej skurcze (bardzo mocne) i stanowczo cały czas jest większa od drugiej, jest też twardsza. Czy możliwe, że jest to coś poważnego? Że po takim długim czasie dopiero zaczęło coś się dziać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Może w przeszłości w czasie stłuczenia łydki doszło do powstania krwiaka. Taki krwiak mógł ulec zwłóknieniu przez to te dolegliwości oraz bolesność. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi