Gość Paweł Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam mam mały problem. Od kiedy pamiętam stolec wydalałem co 2 do 7 dni nie był on wydalany codziennie, w wieku nastoletnim zaczęło mnie niepokoić mam 20lat i nadal oddaję stolec co 2 do 7 dni nie miałem przy tym żadnych bólów.Jakieś dwa tygodnie temu przy wydalaniu stolca zauważyłem małe krwawienie...gdy skończyłem oddawać stolec to nie było żadnych krwotoków.Podcieranie papierem 3-4 razy krwi już nie było.Przy następnym oddawaniu stolca nie było w ogóle krwi.Dzisiaj gdy oddawałem stolec czułem chwilowe kłucie w jelicie gdy skończyłem wydalać to z 3-7 kropli kapło do muszli po skończeniu tej czynności prawa strona podbrzusza lekko mnie kuła przez 20minut.Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Konieczne będzie badanie proktologiczne - palcem przez odbyt i kolonoskopia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi