Gość Jachu Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witam. Mam 17 lat i ostatnio podczas masturbacji bardzo chciało mi się sikać. Mimo tego spuściłem się i teraz odczuwam jakieś dziwne uczucie w okolicach cewki, jakby ciągle chciało mi się sikać. Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Raczej to nic niepokojącego i powoli takie odczucie powinno minąć. Proszę się nie martwić. Wszystko wróci do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Franek Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Też tak miałem,po spuszczeniu się wrażenie takie jak by nadal się chciało sikać i strasznie piecze,ale wraca wszystko do normy po jakiś 10-15min,ale to chyba dla tego że panis po stosunku jak się za bardzo nagrzeje to tak jest..naj lepiej iść potym zdarzeniu szybko pod zimną wodę spłukać i ochłodzić poprostu,albo podmuchać,bo cewka w środku jest zgrzana :) Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yeti Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Choroby prącia dużo zdjęć =>> mojachoroba.pl/lokalizacja/pracie-penis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi