Gość pacjent Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 JJestem po zabiegu przepukliny pachwinowej metodą laparoskopową z użyciem siatki,założono mi również spinkę nie wiem o co chodzi ale od tygodnia w okolicy tej spinki odczuwam delikatny ból i uczucie ciągnięcia mięśni w okolicy pachwinowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Tak może się dziać po operacji przepukliny pachwinowej i wstawieniem siatki. W szew mogły zostać uchwycone np. nerw, naczynie, które powodują doleglwiości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość józef Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 miesiąc temu miałem operację przepukliny pachwwinowej z wszyciem siatki wszystko było ok ,ale teraz odczuwam ból w okolicy cięcia ,rwanie,pieczenie i ból jądra po stronie operowanej co to moze byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi