Gość Krzysztof Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Jestem prowadzącym zdrowy tryb życia 28-latkiem. Dużo warzyw, owoców, codziennie spacer 5-6 km. Wszystko było ok,aż nagle zaczęły boleć mnie kości i mięśnie. Kości nóg, rąk, palców, prawie wszystkiego. Wiem jak o brzmi,ale tak jest. Pojawienie się dolegliwości zbiegło się z bardzo przykrym przeżyciem, które nadal rozpamiętuję, doszły też stresy w pracy. Możłiwe jest,że te bóle kości i mięsni łączą się z przeżyciami psychicznymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Być może właśnie związane jest to ze stresowym stylem życia. Radzę jednak w tej sprawie udać się jeszcze do lekarza rodzinnego, który przebada Pana dokładnie i zaleci np. jakieś podstawowe badania laboratoryjne (np. określenie zaburzeń elektrolitowych w organizmie, które mogą wywoływać takie dolegliwości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi