Gość Krystyna Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witam, mój problem polega na tym, ze podczas gry wstępnej jestem odpowiednio nawilżona, ale na bardzo krótko. wystarczy zwykła zmiana pozycji i jestem już całkiem sucha. W zasadzie żele troszkę pomagają, ale jednak jest początkowy ból, który kończy się zazwyczaj obdarciem zarówno mnie jak i partnera. Zdarza mi się to praktycznie od mojego pierwszego razu a kochamy się już parę lat. Nawet każde badanie ginekologiczne mnie boli właśnie przez to. Wcześniej myślałam, że to przez stres związany z pierwszymi razami no i stresem przed badaniami. Jednak jest to już dość długo i boję się, że może to mieć tez wpływ na penis, bo w końcu on też się ociera. Czy można to jakoś leczyć? Drugi problem który może mieć także coś z poprzednim to jak mnie się zdaję, za duże wargi sromowe mniejsze. Nie przeszkadzają mi one aż tak w codziennym życiu, jednak one mają zwyczaj jakby blokować wejście do pochwy dla penisa i w żaden sposób nie można go włożyć. Czy są jakieś sposoby na to? Czytałam podobny temat i lekarz zalecił mocniejsze ruchy na początku stosunku, czy w moim przypadku też tak można czy absolutnie i trzeba być delikatnym? Czy może trzeba coś chirurgicznie z tymi wargami zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi