Gość konrad Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dzień dobry wczoraj po po wysiłku w odstępie dwóch godzin pojawił się nagle ból w prawej części brzucha,i w okolicy lędźwiowej ból się rozprzestrzenił w okolice żołądka wątroby okolicy lędźwiowej , prawego biodra,prawej pachwiny- zaczęła mi mrowieć ta część plus dłonie prawe biodro , kończyny dolne a także miałem skurcze żołądka jak po spożyciu alkoholu którego nie piję od lat, miałem lekkie parcie na mocz i lekkie mdłości i chęć na wymioty. Wziąłem pelargine s ból ustąpił ale jeszcze dalej odczuwam lekki ból w okolicy lędźwiowej brzucha. Raz dziennie poję witaminę c 1000mg. dwa razy dziennie zazywam magnefar b6 i structum, 3 razy dziennie glukozaminę, rano po posiłku 1 tabletka centrum, 2 razy w tygodniu w czasie posiłku perventic, połowa tabletki w czasie posiłu osteovid 1000. w połoweie kwietnia miałem robione próby wątrobowe kreatynine-są ok. Pierwszy raz miałem takie bóle w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi