Gość izabella Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Od kilku dni, prawie tygodnia odczuwam ból w okolicach lewego biodra, choć sprecyzowanie tego bólu jest dla mnie dość trudne, ponieważ odczuwam pewien dyskomfort w momencie kiedy chodzę i kiedy np stoję na lewej nodze. jest to ból, który promieniuje od okolic biodra w dół nogi, szczególnie uciążliwy wtedy kiedy budze się rano i wstaję. dodam ze mam 22 lata, miałam problemy z kolanem ale u prawej nogi, choć wątpię aby było to ze sobą powiązane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Ból taki może mieć związek z patologią w zakresie odcinka lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa. Radziłbym w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem i zapewne wykonać RTG odcinka lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa celem głębszej diagnostyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Moze mieć to związek z kolanem nogi przeciwnej ,oszczędzając noge z chorym kolanem obciążasz nogę drugą a zwłaszcza staw biodrowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi