Gość Małgorzata Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam Pani Magdo proszę o pomoc. Od 9 miesięcy biore tabletki antykoncepcyjne*artizia* były wypisane ponieważ w wynikach badań wyszło iz mam podwyższony poziom prolaktyny .Stan już się unormował i prolaktyna spadła.Chcielibyśmy z mężem mieć dzidziusia ale jest teraz inny problem ponieważ w kwietniu i czerwcu nie miałam miesiączki więc poszłam do swojego ginekologa w 11 dzien brania tabletek i on swtierdził ze jak nie dostane teraz to wywołamy go chemicznie,zrobil mi rownież USG i z którego wynika: Macica:trzon w położeniu pośrednim o wymiarach: podłużny- 35,9mm AP-26,5 mm.Endometrium o grubości 10,9 mm. Przydatki: obustronnie ,bez cech patologii w obrazie USG. Uwagi: Płynu w zatoce Douglasa nie stwierdza się. Proszę o pomoc bo nic z tego nie rozumiem a lekarz nie jest skory do rozmów i nic mi nie wyjaśnił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi