Gość magda Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Chcialabym sie dowiedziec co moze oznaczac krew w kale u ciezarnej ? jstem w 33 tygodniu ciazy , nigdy nie mam i nie mialam zaparc , bigunki tez mi sie raczej nie zdarzaja . do dzisiaj nie przygladalam sie mojemu kalowi , lecz na papierze zobaczylam cos czerwonego , wiec zajrzalam do toalety , a stolec byl pol czerwony a pol normalnego koloru ... normalngo rozmaru , itp... czy to mozliwe ze to cos czerwone byl arbuz ktorego jadlam wczoraj ? boje sie ,bo wiele sie slyszy o nowotworach itp... prosze odpowiedz... dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maga Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 juz nie wazne , dziekuje , dzisiaj juz wszystko bylo normalnie. widocznie to ten arbuz nabawil mnie strachu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi